Buffalo kyllingvinger

Buffalo kyllingvinger

Lær hvordan du lager sprø og smakfulle buffalo chicken wings med denne enkle oppskriften. Perfekt til fest eller helgekosen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 12 kyllingvinger, delt i to
  • Vegetabilsk olje
  • Salt og pepper
  • 4 ss smør
  • 1 flaske Frank's Louisiana Hot Sauce
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 kopp majones
  • 3 ss finhakket løk
  • 1 ½ ts finhakket hvitløk
  • ¹/ₓ kopp finhakket persille
  • ½ kopp rømme
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss hvitvinseddik
  • ¹/ₓ kopp smuldret blåmuggost
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 °C (350 °F) og varm opp olje i frityrgryte til 190 °C (375 °F). Sett til side vingetupper til kraft. Stek kyllingvingene i 8 minutter. Overfør til et fat med papirhåndklær og la renne av seg. Krydre med salt og pepper.
  2. 2Smelt smør i en kjele. Tilsett hot sauce, salt og pepper. Vend vingene i sausen. Stek i 15 til 20 minutter.
  3. 3Bland sammen majones, løk, hvitløk, persille, rømme, sitronsaft, eddik og blåmuggost i en bolle. Overfør til serveringsskål. Anrett vingene på et serveringsfat. Pynt med flatbladet persille. Server med dressingen.