
Fylte portobellobeter med Worcestershire-saus
oppskrift på fylt portobello-sopp med smakfull worcestershire-saus, perfekt som forrett eller lett hovedrett. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 4 portobelloboller, renset, stilker fjernet
- 2. 1/2 kopp olivenolje
- 3. 1 paprika, finhakket
- 4. 1 rød løk, finhakket
- 5. 1 zucchini, finhakket
- 6. 1 gul squash, finhakket
- 7. 4 spiseskjeer Worcestershire-saus
- 8. Salat, valgfritt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
- 22. Fjern og kast alle stilkene fra Portobellobrusken og legg dem i en ildfast form.
- 33. I en egen bolle, bland alle de resterende ingrediensene og rør godt. Legg en stor skje av blandingen på toppen av hver sopp.
- 44. Sett i ovnen og stek i 20 minutter.
- 55. Server på en seng av salat eller på et fat, og drypp Worcestershire-saus rundt soppen.