Fylte portobellobeter med Worcestershire-saus

Fylte portobellobeter med Worcestershire-saus

oppskrift på fylt portobello-sopp med smakfull worcestershire-saus, perfekt som forrett eller lett hovedrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 4 portobelloboller, renset, stilker fjernet
  • 2. 1/2 kopp olivenolje
  • 3. 1 paprika, finhakket
  • 4. 1 rød løk, finhakket
  • 5. 1 zucchini, finhakket
  • 6. 1 gul squash, finhakket
  • 7. 4 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 8. Salat, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
  2. 22. Fjern og kast alle stilkene fra Portobellobrusken og legg dem i en ildfast form.
  3. 33. I en egen bolle, bland alle de resterende ingrediensene og rør godt. Legg en stor skje av blandingen på toppen av hver sopp.
  4. 44. Sett i ovnen og stek i 20 minutter.
  5. 55. Server på en seng av salat eller på et fat, og drypp Worcestershire-saus rundt soppen.