Dip Bar

Dip Bar

Lær hvordan du lager en enkel og velsmakende dip bar med ulike dipper og tilbehør. Perfekt som snack eller til festen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. Én 425 gram boks hvite bønner, avrent og skylt
  • 2. 1/3 kopp ekstra-virgin olivenolje
  • 3. 2 spiseskjeer hakket fersk basilikum
  • 4. 2 spiseskjeer hakket fersk gressløk
  • 5. 2 spiseskjeer hakket fersk estragon
  • 6. 1 1/2 spiseskje lemonjuice (fra en halv stor sitron)
  • 7. 1/4 teskje ansjospasta
  • 8. 1/4 teskje salt
  • 9. 1 kopp rømme
  • 10. 1/2 kopp modnet Gorgonzolaost
  • 11. 1/2 engelsk agurk, i terninger (ca. 1 kopp)
  • 12. 2 spiseskjeer hakket fersk dill
  • 13. 1 teskje sitronskall (fra en liten sitron)
  • 14. 1/4 teskje salt
  • 15. Kjøpt guacamole eller salsa
  • 16. Serveringsforslag: assorterte grønnsakscrudités, pitachips, tortillachips og pretzels

Fremgangsmåte

  1. 11. For den grønne gudinnehvitsausen: I en food processor, kjør hvite bønner, olivenolje, basilikum, gressløk, estragon, sitronsaft, ansjospasta og salt sammen til en jevn puré, og skrap ned sidene med en slikkepott etter behov. Sett i kjøleskapet til servering.
  2. 22. For Gorgonzola-agurkhummusen: I en middels stor bolle, vend sammen rømme, Gorgonzola, agurk, dill, sitronskall og salt. Sett i kjøleskapet til servering.
  3. 33. For å servere, plasser hvitbønnehummusen, Gorgonzola-agurkhummusen og guacamolen i separate skåler. Omgi dipsene med grønnsakscrudités, pitachips, tortillachips og pretzels.