Dip Bar
Lær hvordan du lager en enkel og velsmakende dip bar med ulike dipper og tilbehør. Perfekt som snack eller til festen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. Én 425 gram boks hvite bønner, avrent og skylt
- 2. 1/3 kopp ekstra-virgin olivenolje
- 3. 2 spiseskjeer hakket fersk basilikum
- 4. 2 spiseskjeer hakket fersk gressløk
- 5. 2 spiseskjeer hakket fersk estragon
- 6. 1 1/2 spiseskje lemonjuice (fra en halv stor sitron)
- 7. 1/4 teskje ansjospasta
- 8. 1/4 teskje salt
- 9. 1 kopp rømme
- 10. 1/2 kopp modnet Gorgonzolaost
- 11. 1/2 engelsk agurk, i terninger (ca. 1 kopp)
- 12. 2 spiseskjeer hakket fersk dill
- 13. 1 teskje sitronskall (fra en liten sitron)
- 14. 1/4 teskje salt
- 15. Kjøpt guacamole eller salsa
- 16. Serveringsforslag: assorterte grønnsakscrudités, pitachips, tortillachips og pretzels
Fremgangsmåte
- 11. For den grønne gudinnehvitsausen: I en food processor, kjør hvite bønner, olivenolje, basilikum, gressløk, estragon, sitronsaft, ansjospasta og salt sammen til en jevn puré, og skrap ned sidene med en slikkepott etter behov. Sett i kjøleskapet til servering.
- 22. For Gorgonzola-agurkhummusen: I en middels stor bolle, vend sammen rømme, Gorgonzola, agurk, dill, sitronskall og salt. Sett i kjøleskapet til servering.
- 33. For å servere, plasser hvitbønnehummusen, Gorgonzola-agurkhummusen og guacamolen i separate skåler. Omgi dipsene med grønnsakscrudités, pitachips, tortillachips og pretzels.