Sauterte hvite bønner

Sauterte hvite bønner

Lær hvordan du lager deilige sauteed hvite bønner med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller som tilbehør til hovedretten.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 2. 1/2 hvit eller gul løk, finhakket
  • 3. Kosher-salt
  • 4. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 5. 1 teskje malt spisskummen
  • 6. 1/2 kopp hvitvin
  • 7. 1 1/2 kopper kokte navybønner
  • 8. 2 spiseskjeer hakkede ferske oregano-blader (eller 2 teskjeer tørket)
  • 9. Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten panne, over middels varme, tilsett oljen. Når oljen er varm, tilsett løken med en klype salt og sautér til den er myk, ca. 5 minutter. Tilsett hvitløk og spisskummen, og kok til det dufter godt, ca. 2 minutter. Skru opp varmen og tilsett hvitvinen. Kok til vinen har redusert til halvparten. Rør inn bønnene og oregano, og smak til med salt og pepper. La det småkoke forsiktig i 15 minutter. Overfør til en serveringsskål og server.