Hello Fresh Mobile Banner
Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

Lær hvordan du lager en klassisk quiche lorraine med enkel oppskrift. Perfekt for frokost, lunsj eller middag, med fyldig smak og sprø bunn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 ferdigpakket paibunn
  • 2. Non-stick spray, til å smøre muffinsformer
  • 3. 10 skiver bacon
  • 4. 3/4 kopp revet Gruyère-ost
  • 5. 5 egg, lett pisket
  • 6. 1/2 kopp finhakket løk
  • 7. 1 1/2 kopper kremfløte
  • 8. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 9. Cayennepepper, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Spesialutstyr: Rund utstikker, mini-muffinsformer
  2. 22. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  3. 33. Legg deigen ut på en arbeidsflate, og bruk en rund utstikker til å stikke ut deigskiver som er omtrent 1/2 tomme større enn hullene i mini-muffinsformene. Spray lett muffinsformene med non-stick spray, og legg en deigskive i hvert hull, trykk ned for å danne en skall. Stek i 12 minutter, og la deretter avkjøle.
  4. 44. Kok baconet i en stor, forvarmet stekepanne på middels varme til det er sprøtt. Overfør til en tallerken med papirhåndkle, og la det renne av. Hakk baconet grovt, og sett til side for å avkjøle. I en stor bolle, bland bacon, ost, egg, løk og fløte. Krydre med salt og pepper etter smak. Fordel blandingen jevnt i deigskallene. Senk ovnstemperaturen til 160 grader Celsius og stek i 15 minutter. Bruk en liten kniv til å løfte ut paiene av muffinsformene og legg dem på et serveringsfat.
  5. 55. Pynt hver quiche med et lett dryss cayennepepper og server.