Guava- og ostekakestenger

Guava- og ostekakestenger

oppskrift på guava og cheesecake pops, en frisk og søt dessert perfekt for sommeren. enkel å lage og imponerende å servere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp frossen pisket krem, tint og tint (anbefalt: Cool Whip)
  • 2. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 3. 2 kopper fullkornspasjermel
  • 4. 1 1/2 kopper sukker
  • 5. 1 kopp melis, siktet
  • 6. 2 1/2 teskjeer bakepulver
  • 7. Sjokolade eller hvit sjokolade, til smelting
  • 8. 1/2 teskje salt
  • 9. 3 egg, pisket
  • 10. 1 kopp fettfri melk
  • 11. 1 stang smør, myknet
  • 12. 1 kopp agavesirup
  • 13. 1/4 kopp guavasaft
  • 14. 3/4 kopp knuste guavabiter
  • 15. 1/2 kopp guavapaste, i terninger
  • 16. 3 spiseskjeer kremost
  • 17. Hot pink eller rød matfarging
  • 18. 1 (8-unse) pakke kremost, myknet
  • 19. 1/4 kopp smør, myknet
  • 20. 1/2 kopp frossen pisket krem, tint og tint (anbefalt: Cool Whip)
  • 21. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 22. 1 kopp melis, siktet
  • 23. Sjokolade eller hvit sjokolade, til smelting

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør en kakeform på 23 x 33 cm. Forbered to store bakeplater ved å dekke dem med silikonmatte eller bakepapir. Alternativt kan du bruke en muffinsform med muffinsformer.
  2. 22. Til ostekaken: Sikt sammen mel, sukker, bakepulver og salt i en middels stor bolle. I en liten bolle blander du sammen egg, melk og vaniljeekstrakt; sett til side. Bruk en mikser på middels hastighet og pisk smør og agavesirup til det er kremaktig. Tilsett sakte halvparten av de tørre ingrediensene, deretter halvparten av de våte ingrediensene. Fortsett å blande. Tilsett den andre halvparten av de tørre ingrediensene, etterfulgt av resten av de våte, og bland til det er godt kombinert.
  3. 33. Tilsett guavasaft, guavabiter, guavapaste og kremost, og bland godt. Tilsett matfarge, én dråpe av gangen, til ønsket farge er oppnådd.
  4. 44. Hvis du lager kakepops, stek i den forberedte kakeformen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. Hvis du lager cupcakes, fyll muffinsformene til toppen og stek i 20 minutter. La dem avkjøle i 20 minutter før du pynter med frosting.
  5. 55. Til kremostfrosting: I en middels stor bolle blander du sammen kremost, smør og pisket krem til det er glatt og kremaktig. Rør inn vanilje og gradvis tilsett melis, og bland godt. Oppbevar i kjøleskapet etter bruk.
  6. 66. For å lage kakepops: Ta litt av kaken og trill den til en jevn ball. Sett en lollipopstang inn i enden av hver ball. Plasser ballen tilbake på bakeplaten med stangen pekende oppover. Gjenta til hele kaken er brukt opp. Når hvert lag er ferdig, kan du sette det i fryseren for å la ballene stivne, eller oppbevare dem i kjøleskapet over natten.
  7. 77. Smelt sjokolade eller hvit sjokolade i mikrobølgeovnen eller i en dobbel kjele på komfyren. Rør godt. Dypp hver ball i sjokoladen til den er dekket. Dypp deretter i sukker, kokos, strøssel eller annet du ønsker å dekorere med. Sett dem tilbake på bakeplaten for å stivne.