
Pecan Pie Bars II
oppskrift på pecan pie bars ii - sprø kjeksbunn, fylt med karamellisert pecan og myk karamell. perfekt som søtt smått eller til kaffekosen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1. 1 (18,25 unser) pakke gul kakeblanding
- 2. 1/2 kopp margarin, myknet
- 3. 1 egg
- 4. 3 egg
- 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 6. 1 1/2 kopper mørk maisirup
- 7. 1/2 kopp pakket brunt sukker
- 8. 1 kopp hakkede pekannøtter
- 9. 2/3 kopp gul kakeblanding
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) form.
- 22. Sett til side 2/3 kopp kakerøre.
- 33. Bland sammen resten av kakerøren, margarin og ett egg. Trykk det ut i den forberedte formen.
- 44. Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 15-20 minutter, eller til det er gyldent.
- 55. Pisk sammen tre egg, vanilje, den reserverte 2/3 koppen kakerøre, mais sirup og brunt sukker. Hell blandingen over kaken i formen. Strø pekannøtter på toppen.
- 66. Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 30-35 minutter.

