Bringebær- og ferskenskumkake

Bringebær- og ferskenskumkake

oppskrift på raspberry peach crumble – en frisk og søt dessert med bringebær og fersken, perfekt for sommeren. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 1 pint ferske bringebær
  • 3 ferske ferskner, kjernet og hakket
  • 2 spiseskjeer sitronsaft
  • 1/3 kopp hvitt sukker
  • 1 klype kanel
  • 1 kopp havregryn
  • 1/2 kopp usaltet smør
  • 1/4 kopp brunt sukker
  • 1/4 kopp hvitt sukker
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 teskje salt
  • 1 klype kanel

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør lett i seks små ramekiner.
  2. 2I en bolle, bland bringebær, fersken, sitronsaft, 1/3 kopp hvitt sukker og en klype kanel.
  3. 3I en separat bolle, bland havregryn, smør, brunt sukker, 1/4 kopp hvitt sukker, vanilje, salt og en klype kanel.
  4. 4Fyll de forberedte ramekiner med like mye bringebær- og ferskenblandingen, og topp med like mye havregrynblanding. Sett ramekinerne på et stekebrett.
  5. 5Stek i 35 minutter i den forvarmede ovnen, til det er sprøtt og gyllent. Avkjøl i 10 minutter før servering.