Tysk sjokoladekakeglasur II
lær hvordan du lager en deilig og enkel german chocolate cake frosting ii. perfekt til kaker og desserter. enkelt å følge oppskriften!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp kondensert melk
- 2. 1 kopp hvitt sukker
- 3. 3 eggeplommer, pisket med 1 teskje vann
- 4. 1/2 kopp margarin
- 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 6. 1 kopp hakkede pekannøtter
- 7. 1 kopp kokosflak
Fremgangsmåte
- 1I en stor kjele kombinerer du kondensert melk, sukker, eggeplommer, margarin og vanilje. Kok opp på lav varme, rør kontinuerlig, til det tykner. Ta kjelen av varmen og rør inn pecannøtter og kokos. Fordel fyllet på kaken mens den fortsatt er varm.


