Fyllte cupcakes
oppskrift på stuffing cupcakes – perfekte små desserter fylt med smakfulle ingredienser. enkel å lage og ideell for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1. Non-stick koke spray
- 2. 2 ekstra store egg
- 3. 1 1/4 kopper kremfløte
- 4. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 5. 4 kopper rester av stuffing
- 6. 2 1/2 kopper rester av potetmos
- 7. 2 spiseskjeer rømme
- 8. 2 spiseskjeer smeltet smør
- 9. Hakket gressløk, til pynt
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Spesialutstyr: en konditortøypose utstyrt med en stor stjernesvamp; en kjøkkentørrer.
- 33. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Spray en muffinsform med 12 former med matlagingsspray og sett til side.
- 4Pisk sammen eggene og 2,4 dl kremfløte i en stor bolle, og krydre med litt salt og pepper.
- 5Tilsett den resterende stuffing og bland godt. La det stå i ca. 20 minutter slik at stuffing absorberer krem og egg.
- 64. Fordel stuffing-blandingen jevnt i muffinsformene i den forberedte formen, bruk en iskrem-skje for å få en rund topp.
- 7Stek midt i ovnen til toppene er gylne og de spretter tilbake når du trykker på dem, ca. 15 minutter.
- 85. Varm opp de resterende potetene til de er veldig varme, og ha dem i bollen på en kjøkkenmaskin utstyrt med visp.
- 9Tilsett rømme, smør som er smeltet, og resten av kremfløten. Pisk på middels hastighet til det er lyst og luftig, og smak til med salt og pepper.
- 10Overfør potetene til en konditortøypose utstyrt med en stor stjernesvamp.
- 116. Pynt toppen av hver stuffing-cupcake med ca. 0,6 dl potetmos.
- 12Bruk en kjøkkentørrer for å brenne toppen av cupcakesene slik at potetene blir lett ristet og litt forkullet.
- 13Pynt med gressløk og server.
