Fyllte cupcakes

Fyllte cupcakes

oppskrift på stuffing cupcakes – perfekte små desserter fylt med smakfulle ingredienser. enkel å lage og ideell for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. Non-stick koke spray
  • 2. 2 ekstra store egg
  • 3. 1 1/4 kopper kremfløte
  • 4. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 5. 4 kopper rester av stuffing
  • 6. 2 1/2 kopper rester av potetmos
  • 7. 2 spiseskjeer rømme
  • 8. 2 spiseskjeer smeltet smør
  • 9. Hakket gressløk, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Spesialutstyr: en konditortøypose utstyrt med en stor stjernesvamp; en kjøkkentørrer.
  3. 33. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Spray en muffinsform med 12 former med matlagingsspray og sett til side.
  4. 4Pisk sammen eggene og 2,4 dl kremfløte i en stor bolle, og krydre med litt salt og pepper.
  5. 5Tilsett den resterende stuffing og bland godt. La det stå i ca. 20 minutter slik at stuffing absorberer krem og egg.
  6. 64. Fordel stuffing-blandingen jevnt i muffinsformene i den forberedte formen, bruk en iskrem-skje for å få en rund topp.
  7. 7Stek midt i ovnen til toppene er gylne og de spretter tilbake når du trykker på dem, ca. 15 minutter.
  8. 85. Varm opp de resterende potetene til de er veldig varme, og ha dem i bollen på en kjøkkenmaskin utstyrt med visp.
  9. 9Tilsett rømme, smør som er smeltet, og resten av kremfløten. Pisk på middels hastighet til det er lyst og luftig, og smak til med salt og pepper.
  10. 10Overfør potetene til en konditortøypose utstyrt med en stor stjernesvamp.
  11. 116. Pynt toppen av hver stuffing-cupcake med ca. 0,6 dl potetmos.
  12. 12Bruk en kjøkkentørrer for å brenne toppen av cupcakesene slik at potetene blir lett ristet og litt forkullet.
  13. 13Pynt med gressløk og server.