Frostig gresskarpai

Frostig gresskarpai

oppskrift på frostig pumpkin pie, perfekt for høstsesongen. enkel å lage og smakfull. prøv denne deilige pumpkin pie i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 (9 tommers) paibunn, stekt
  • 2. 1 kopp gresskarpuré
  • 3. 1/2 kopp brunt sukker, pakket
  • 4. 1/2 teskje salt
  • 5. 1/2 teskje malt kanel
  • 6. 1/2 teskje malt ingefær
  • 7. 1/4 teskje malt muskatnøtt
  • 8. 1 kvart vaniljeis, myknet

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland gresskar, brunt sukker, salt og krydder med en visp. Rør inn iskrem. Hell blandingen i en paibunn. Frys til den er fast. Server frossen, pyntet med pisket krem og valnøtt-halvdelar.