Sørvestlige svarte bønnepannekaker med salsa, fersk koriander og peppermayo med key lime
oppskrift på deilige svarte bønne kaker med frisk salsa, koriander og en krydret key lime majones. perfekt som forrett eller vegetarisk hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 (15 unser) bokser svarte bønner, avrent og godt skylt
- 2. 2 spiseskjeer salsa, pluss mer til servering
- 3. 2 spiseskjeer finhakket grønn løk
- 4. 3/4 kopp hakkede røde paprika
- 5. 1 spiseskje hakkede ferske korianderblader, pluss mer til garnityr
- 6. 1 1/2 kopper brødsmuler
- 7. 3 store hvitløksfedd
- 8. 2 teskjeer bacon-chipotlesaus (anbefalt: Bobs Bacon Chipotle Sauce)
- 9. 2 teskjeer peanøttolje, pluss mer etter behov
- 10. 1 1/2 kopper finknuste tortillachips
- 11. 1 teskje malt spisskummen
- 12. Kjøpt salsa
- 13. Key Lime Peppered Mayonnaise, oppskrift følger
- 14. Limezest, til garnityr
- 15. 1 kopp majones
- 16. 1 1/2 teskjeer fersk key lime-saft
- 17. 1 jalapeño, finhakket
- 18. Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 11. Smør pannen med 2 teskjeer peanøttolje.
- 22. Bland bønner, salsa, grønn løk, paprika, koriander, brødsmuler, hvitløk og chipotlesaus i en stor bolle, og rør godt sammen, mos bønningene. Form 12 små kaker (omtrent på diameter med en sølvsølvmynt og 2-3 cm tykk) og vend dem i tortillabrødsmuler.
- 33. Varm opp 2 teskjeer peanøttolje i en stor stekepanne på middels varme. Stek kakene, i porsjoner om nødvendig, til de er gyldne og gjennomvarme.
- 44. Server på en seng av salsa eller dekk med salsa og fersk koriander. Legg en liten klatt peppermargarin på toppen og pynt med en skive lime.
- 55. Bland alle ingrediensene i en bolle. Krydre med salt og pepper etter smak. Oppbevar i kjøleskapet hvis de ikke skal brukes med en gang.