
Macaroni og ost og sliders-bar
oppskrifter for macaroni and cheese og sliders bar. perfekt for fest, uformelle sammenkomster og barnevennlig mat. lær hvordan du lager dem enkelt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund tyktskåret pepperbacon
- 3 gule løk, delt og skivet
- 3 spiseskjeer smør
- 8 unser gorgonzola
- Koke sliders og/eller makaroni og ost, til servering
Fremgangsmåte
- 1Stek baconen i en stekepanne over middels høy varme til den er lett sprø, ca. 8 minutter. Ta den ut av pannen og kutt den i bitestore biter.
- 2I en separat panne, kok løken i smøret over lav varme til den er karamellisert, 20 til 30 minutter, rør av og til.
- 3Bruk en gaffel til å smuldre gorgonzolaen.
- 4Ha baconen, den karamelliserte løken og den smuldrede gorgonzolaen i separate skåler. Server som deilige topping på både sliders og makaroni og ost.