Macaroni og ost og sliders-bar

Macaroni og ost og sliders-bar

oppskrifter for macaroni and cheese og sliders bar. perfekt for fest, uformelle sammenkomster og barnevennlig mat. lær hvordan du lager dem enkelt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund tyktskåret pepperbacon
  • 3 gule løk, delt og skivet
  • 3 spiseskjeer smør
  • 8 unser gorgonzola
  • Koke sliders og/eller makaroni og ost, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1Stek baconen i en stekepanne over middels høy varme til den er lett sprø, ca. 8 minutter. Ta den ut av pannen og kutt den i bitestore biter.
  2. 2I en separat panne, kok løken i smøret over lav varme til den er karamellisert, 20 til 30 minutter, rør av og til.
  3. 3Bruk en gaffel til å smuldre gorgonzolaen.
  4. 4Ha baconen, den karamelliserte løken og den smuldrede gorgonzolaen i separate skåler. Server som deilige topping på både sliders og makaroni og ost.