Hello Fresh Mobile Banner
Hvit sjokolade og bringebær ostekake

Hvit sjokolade og bringebær ostekake

oppskrift på en deilig hvitsjokolade og bringebær ostekake, perfekt som dessert til helgen eller festbordet

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 pint bringebær
  • 2. Saften av 1/2 sitron
  • 3. 1/2 kopp sukker
  • 4. Én 10-unse pakke shortbread-kjeks, for eksempel Lorna Doone
  • 5. 4 spiseskjeer smør, myknet
  • 6. Én 12-unse pakke hvit sjokoladebiter
  • 7. Tre 8-unse pakker kremost, myknet
  • 8. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 9. 1/2 kopp melis

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Sett til side 8 til 12 bringebær til pynt. Legg de resterende bringebærene i en kjele sammen med sitronsaften og 1/4 kopp av sukkeret. Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke i 2 minutter. Sil ut frøene og la det avkjøle.
  3. 3I en food processor, tilsett kjeks, smør, 1/3 kopp hvit sjokoladebiter og resten av sukkeret, og puls til det er finhakket. Trykk det ut i bunnen og opp langs kantene av en 23 cm dyp paiform. Sett i kjøleskapet mens du lager fyllet.
  4. 4Sett til side omtrent 1 spiseskje hvit sjokoladebiter til pynt. Smelt resten av sjokoladen i et vannbad eller i mikrobølgeovnen. La det avkjøle litt.
  5. 5I en mikser med flatpisker, pisk kremost og vanilje til det er luftig. Tilsett melis og pisk til det er glatt. Rør sakte inn den smeltede sjokoladen og pisk for å blande det godt. Hell i bringebærpuréen og pisk til det er godt blandet.
  6. 6Fordel bringebærblandingen i paen og pynt med de reserverte bringebærene. Hakk opp de reserverte sjokoladebitene og strø over toppen. Sett i kjøleskapet i minst 2 timer.