
Pueblo ovnsbrød
Lær hvordan du lager deilig pueblo oven bread hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt til frokost eller som tilbehør til middagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 pakke tørrgjær
- 2. 2 kopper varmt vann
- 3. 4 spiseskjeer smult
- 4. Omtrent 8 kopper hvitt hvetemel
- 5. 2 spiseskjeer salt
Fremgangsmåte
- 11. Løs opp og rør ut gjæren i litt varmt vann. Bland smult, mel, salt og den utløste gjæren i en stor bolle. Tilsett varmt vann litt etter litt, og kna deigen godt for å blande alle ingrediensene. La deigen heve i bollen, dekket med et tykt klede, på et varmt sted i omtrent 5 til 6 timer.
- 22. Når deigen har hevet ferdig, slå den ned og la den heve en gang til. Etter den andre hevingen deler du deigen i porsjoner, former dem til brød og legger dem i smurte brødformer. Dekk dem med et klede og la dem heve en siste gang på et varmt sted.
- 33. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Stek brødene i omtrent 50 til 60 minutter, eller til de er gylne på toppen og når du banker på dem høres de hule ut.