Hello Fresh Mobile Banner
Pueblo ovnsbrød

Pueblo ovnsbrød

Lær hvordan du lager deilig pueblo oven bread hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt til frokost eller som tilbehør til middagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 pakke tørrgjær
  • 2. 2 kopper varmt vann
  • 3. 4 spiseskjeer smult
  • 4. Omtrent 8 kopper hvitt hvetemel
  • 5. 2 spiseskjeer salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Løs opp og rør ut gjæren i litt varmt vann. Bland smult, mel, salt og den utløste gjæren i en stor bolle. Tilsett varmt vann litt etter litt, og kna deigen godt for å blande alle ingrediensene. La deigen heve i bollen, dekket med et tykt klede, på et varmt sted i omtrent 5 til 6 timer.
  2. 22. Når deigen har hevet ferdig, slå den ned og la den heve en gang til. Etter den andre hevingen deler du deigen i porsjoner, former dem til brød og legger dem i smurte brødformer. Dekk dem med et klede og la dem heve en siste gang på et varmt sted.
  3. 33. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Stek brødene i omtrent 50 til 60 minutter, eller til de er gylne på toppen og når du banker på dem høres de hule ut.