Mango Tango

Mango Tango

Oppdag en enkel og smakfull oppskrift på mango tango, perfekt for sommeren. Lær hvordan du lager denne deilige drikken på kort tid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1. 1. 1 moden mango, skrelt
  • 2. 2. 1 flaske Cava (spansk musserende vin)
  • 3. 3. 1 spiseskje sitron pico di gallo-salt
  • 4. 4. 1 lime, delt i to
  • 5. 5. 4 teskjeer fersk ingefærjuice
  • 6. 6. ½ kopp mangosorbet

Fremgangsmåte

  1. 11. Kutt mangoen i middels store biter på et skjærebrett, og frys den. Ha saltet til lemon pico di gallo på en liten asjett. Press saften av en halv lime og hell den på en annen liten asjett. Dypp kantene på hvert glass først i limejuicen, deretter i saltet. Hell veldig kald Cava i vinglassene. Strø litt fersk ingefersaft i hvert glass, og legg i noen biter frossen mango. Topp med en liten kule mango sorbet, og server.
  2. 22. Nyt!