Lastet BBQ-kylling nachos
Lær hvordan du lager deilige loaded barbecue chicken nachos. Perfekt for helgekosen eller fest. Enkelt å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. Én 17-unse eske med panerte, barbecue-smakende kyllingnuggets med smakspose (hvis inkludert)
- 2. 1 kopp frosne, ristet maiskjerner, tint
- 3. 1/4 kopp hakket fersk koriander
- 4. 2 spiseskjeer fersk limesaft, pluss båter til servering
- 5. 1 spiseskje hakket sylteagurkjjalapeno pluss 1 spiseskje sylteagurkbrine
- 6. 1 spiseskje ekstra jomfrolivenolje
- 7. 2 små plommetomater, hakket (ca. 1 kopp)
- 8. 1 moden avokado, hakket
- 9. 1/4 liten rødløk, hakket (ca. 1/4 kopp)
- 10. Kosher-salt
- 11. Én 15-unse boks med pintobønner, skylt og drenert
- 12. 2 spiseskjeer adobosaus fra hermetiske chipotles i adobo
- 13. 2 spiseskjeer ekstra jomfrolivenolje
- 14. 10 kopper tortillachips (ca. 8 unser)
- 15. 4 kopper revet meksikansk osteblanding (ca. 16 unser)
- 16. 1/2 kopp rømme
- 17. 1/2 kopp ferske korianderblader
- 18. 1/4 kopp sylteagurkjjalapenoskiver
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. For kyllingen og salsaen: Plasser en ovnrack i toppen av ovnen og forvarm til 220 grader Celsius.
- 33. Stek kyllingnuggetsene etter ovnsmetoden på pakkeanvisningen. Sett til side.
- 44. I mellomtiden lager du salsaen. Bland sammen mais, koriander, limesaft, jalapeño med lake, olivenolje, tomater, avocado, løk og 1/4 teskje salt i en middels bolle. Sett til side.
- 55. For nachosene: Bland bønnene, adobosausen og olivenoljen i en middels bolle. Fordel tortillachipsene i en ildfast form på 28 x 38 cm eller på en bakeplate med kant. Topp med revet ost og bønnemiksen. Stek på øverste rille til osten er smeltet og boblende, og bønnene er gjennomvarme, ca. 10 minutter.
- 66. Mens nachosene stekes, skjær kyllingen i bitestørrelse og bland i en middels bolle med innholdet i krydderposen hvis den følger med.
- 77. Topp de ferdigstekte nachosene med salsa og kyllingbiter. Ha en klatt rømme over, og dryss med korianderblader og jalapeñoskiver. Server med limebåter.