Lastet BBQ-kylling nachos

Lastet BBQ-kylling nachos

Lær hvordan du lager deilige loaded barbecue chicken nachos. Perfekt for helgekosen eller fest. Enkelt å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. Én 17-unse eske med panerte, barbecue-smakende kyllingnuggets med smakspose (hvis inkludert)
  • 2. 1 kopp frosne, ristet maiskjerner, tint
  • 3. 1/4 kopp hakket fersk koriander
  • 4. 2 spiseskjeer fersk limesaft, pluss båter til servering
  • 5. 1 spiseskje hakket sylteagurkjjalapeno pluss 1 spiseskje sylteagurkbrine
  • 6. 1 spiseskje ekstra jomfrolivenolje
  • 7. 2 små plommetomater, hakket (ca. 1 kopp)
  • 8. 1 moden avokado, hakket
  • 9. 1/4 liten rødløk, hakket (ca. 1/4 kopp)
  • 10. Kosher-salt
  • 11. Én 15-unse boks med pintobønner, skylt og drenert
  • 12. 2 spiseskjeer adobosaus fra hermetiske chipotles i adobo
  • 13. 2 spiseskjeer ekstra jomfrolivenolje
  • 14. 10 kopper tortillachips (ca. 8 unser)
  • 15. 4 kopper revet meksikansk osteblanding (ca. 16 unser)
  • 16. 1/2 kopp rømme
  • 17. 1/2 kopp ferske korianderblader
  • 18. 1/4 kopp sylteagurkjjalapenoskiver

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. For kyllingen og salsaen: Plasser en ovnrack i toppen av ovnen og forvarm til 220 grader Celsius.
  3. 33. Stek kyllingnuggetsene etter ovnsmetoden på pakkeanvisningen. Sett til side.
  4. 44. I mellomtiden lager du salsaen. Bland sammen mais, koriander, limesaft, jalapeño med lake, olivenolje, tomater, avocado, løk og 1/4 teskje salt i en middels bolle. Sett til side.
  5. 55. For nachosene: Bland bønnene, adobosausen og olivenoljen i en middels bolle. Fordel tortillachipsene i en ildfast form på 28 x 38 cm eller på en bakeplate med kant. Topp med revet ost og bønnemiksen. Stek på øverste rille til osten er smeltet og boblende, og bønnene er gjennomvarme, ca. 10 minutter.
  6. 66. Mens nachosene stekes, skjær kyllingen i bitestørrelse og bland i en middels bolle med innholdet i krydderposen hvis den følger med.
  7. 77. Topp de ferdigstekte nachosene med salsa og kyllingbiter. Ha en klatt rømme over, og dryss med korianderblader og jalapeñoskiver. Server med limebåter.