
Diegos spesielle biffgryte
oppskrift på diego's spesialbiffgryte, en smakfull og enkel rett for kjøttelskere. perfekt for helgefester og hverdagsmiddager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pund storfekjøtt i terninger til gryterett
- 2. 1 spiseskje allsidig mel
- 3. 2 spiseskjeer olivenolje
- 4. 2 teskjeer smør
- 5. 1 middels gul løk, tynne skiver
- 6. 1/4 kopp rødvin
- 7. 1 storfe-buljongterning
- 8. 1 kopp varmt vann
- 9. 1 stor potet, i terninger
- 10. 1/2 kopp baby gulrøtter
- 11. 1/2 teskje rosmarin
- 12. 1/2 teskje tørket timian
- 13. 1/2 spiseskje hvitløkspulver
- 14. 1/2 teskje malt svart pepper
- 15. 1/4 kopp vann
- 16. 2 dråper Worcestershire-saus
Fremgangsmåte
- 11. Legg storfekjøtt i terninger og mel i en resealable plastpose. Lukk posen og rist for å jevnt dekke kjøttet med mel. Varm opp oljen i en stekepanne på middels varme, og brun kjøttet på alle sider. Overfør til en slow cooker.
- 22. Smelt smøret i stekepannen på middels varme, og kok løk til den er myk. Overfør løken til slow cookeren sammen med kjøttet. Hell vin i pannen for å deglaze, og hell deretter vinen over i slow cookeren.
- 33. Løs opp kjøttbuljongterningen i 1 kopp varmt vann, og hell det i slow cookeren. Legg poteter og gulrøtter i slow cookeren, og krydre med rosmarin, timian, hvitløkspulver og pepper. Bland inn resten av vannet og Worcestershire-sausen. Tilsett mer vann om nødvendig for å dekke alle ingrediensene.
- 44. Sett på lokk og kok gryten på lav varme i 7 til 8 timer.