Diegos spesielle biffgryte

Diegos spesielle biffgryte

oppskrift på diego's spesialbiffgryte, en smakfull og enkel rett for kjøttelskere. perfekt for helgefester og hverdagsmiddager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund storfekjøtt i terninger til gryterett
  • 2. 1 spiseskje allsidig mel
  • 3. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 4. 2 teskjeer smør
  • 5. 1 middels gul løk, tynne skiver
  • 6. 1/4 kopp rødvin
  • 7. 1 storfe-buljongterning
  • 8. 1 kopp varmt vann
  • 9. 1 stor potet, i terninger
  • 10. 1/2 kopp baby gulrøtter
  • 11. 1/2 teskje rosmarin
  • 12. 1/2 teskje tørket timian
  • 13. 1/2 spiseskje hvitløkspulver
  • 14. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 15. 1/4 kopp vann
  • 16. 2 dråper Worcestershire-saus

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg storfekjøtt i terninger og mel i en resealable plastpose. Lukk posen og rist for å jevnt dekke kjøttet med mel. Varm opp oljen i en stekepanne på middels varme, og brun kjøttet på alle sider. Overfør til en slow cooker.
  2. 22. Smelt smøret i stekepannen på middels varme, og kok løk til den er myk. Overfør løken til slow cookeren sammen med kjøttet. Hell vin i pannen for å deglaze, og hell deretter vinen over i slow cookeren.
  3. 33. Løs opp kjøttbuljongterningen i 1 kopp varmt vann, og hell det i slow cookeren. Legg poteter og gulrøtter i slow cookeren, og krydre med rosmarin, timian, hvitløkspulver og pepper. Bland inn resten av vannet og Worcestershire-sausen. Tilsett mer vann om nødvendig for å dekke alle ingrediensene.
  4. 44. Sett på lokk og kok gryten på lav varme i 7 til 8 timer.