
Ruccolasalat med pepper
Lær hvordan du lager en smakfull arugula og pepper salat, perfekt som forrett eller sidesalat. Enkel oppskrift for en frisk smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 buntar ruccola, vasket og tørket
- 2. 1 ss dijonsennep
- 3. 1 rød paprika, skivet
- 4. 1 kopp olivenolje
- 5. 1/2 rød løk, skivet
- 6. salt
- 7. 1 fedd hvitløk, skrelt og knust
- 8. pepper
- 9. 3 ss balsamicoeddik
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle blander du ruccola, rød paprika og løk. I et tomt 16 oz. glassrør blander du hvitløk, eddik, sennep og olivenolje. Sett på lokket og rist godt til alt er godt blandet. Hell dressingen over salaten og vend godt. Smak til og krydre med salt og pepper.