
Nasturtiumbutter
oppskrift på nasturtium smør - et unikt og smakfullt tilbehør laget med friske nasturtium-blader. perfekt for sommerens måltider og grillfester.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 spiseskjeer hakkede nasturtiumblomster (røde, gule og/eller oransje)
- 1/2 teskje kosher salt
- 1/2 kopp (1 stang) romtemperert usaltet smør
- Nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Bland 3 spiseskjeer hakkede nasturtiumblomster (røde, gule og/eller oransje) og 1/2 teskje kosher salt inn i 1/2 kopp (1 stang) romtemperert usaltet smør i en liten bolle. Krydre med nykvernet svart pepper. Legg på bakepapir eller voksark og rull sammen til en logg. Sett i kjøleskapet til det er fast, ca. 1 time. Forberedelse i forkant: Smøret kan lages 2 dager i forveien. Oppbevares kjølig.