
Salat med svarte øyne-bønner og kanadisk bacon
oppskrift på en smakfull black-eyed pea salat med kanadisk bacon, perfekt som forrett eller lunsj. enkel å lage og sunn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. Canolaoljespray
- 2. Tre 1-unse skiver kanadisk bacon
- 3. 2 spiseskjeer rødvinseddik
- 4. 1 spiseskje olivenolje
- 5. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 6. 1 stor gulrot, revet
- 7. 1 boks på 15 unse med uten salt svarte øyne-erter, skylt og avrent
- 8. 1 bunt vårløk, tynne skiver
- 9. 1 bunt vannkresse, trimmet og delt opp i små stilker
Fremgangsmåte
- 11. Spray en stor non-stick stekepanne med canola-oljespray og varm opp på middels høy varme. Tilsett baconet og kok til det er veldig lett brunt, ca. 3 minutter på hver side. La det avkjøle litt og kutt det i tynne strimler.
- 22. Visp sammen eddik, olivenolje, salt og pepper etter smak i en stor bolle. Tilsett gulrøtter, erter og vårløk og vend forsiktig. Legg i ruccola og vend igjen. Overfør til et stort serveringsfat og topp med baconet.





