Hello Fresh Mobile Banner
Ytrefilét av storfe

Ytrefilét av storfe

oppskrift på perfekt tilberedt skirt steak. lær hvordan du griller eller steker skirt steak for en saftig og smakfull hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp olivenolje
  • 1/3 kopp soyasaus
  • 4 vårløk, vasket og kuttet i to
  • 2 store hvitløksfedd
  • 1/4 kopp limesaft
  • 1/2 teskje rød pepperflak
  • 1/2 teskje malt spisskummen
  • 3 spiseskjeer mørkebrunt sukker eller meksikansk brunt sukker
  • 900 gram indrefilet av okse, delt i tre like deler
  • Spesialutstyr: hårføner

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Varm opp kull, helst naturlige biter, til det dannes grå aske.
  3. 3I en blender, ha i olje, soyasaus, vårløk, hvitløk, limejuice, rød pepper, spisskummen og sukker, og kjør til en jevn puré.
  4. 4I en stor, kraftig frysepose med glidelås, legg i biter av skirt steak og hell over marinaden.
  5. 5Lukk posen, og fjern så mye luft som mulig.
  6. 6La kjøttet marinere i kjøleskapet i 1 time.
  7. 7Ta kjøttet ut av posen og tørk det forsiktig med papirhåndklær.
  8. 8Bruk en hårføner for å blåse vekk asken fra kullene.
  9. 9Når kullene er rene, legg kjøttet direkte på de varme kullene i 1 minutt på hver side.
  10. 10Når stekingen er ferdig, pakk kjøttet inn i et dobbelt lag med aluminiumsfolie, og la det hvile i 15 minutter.
  11. 11Ta kjøttet ut av folien, og spar folien og saften.
  12. 12Skjær kjøttet i tynne skiver på tvers av fibrene.
  13. 13Legg kjøttet tilbake i folieposen og vend det i saften.
  14. 14Server med grillede paprika og løk, hvis ønskelig.