Hello Fresh Mobile Banner
Mediterranean Roast Beef Pita

Mediterranean Roast Beef Pita

en enkel og smakfull oppskrift på mediterranean roast beef pita, perfekt for en rask lunsj eller middag med friske grønnsaker og saftig kjøtt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 spiseskjeer pinjekjerner
  • 2. 225 gram deli-ristet storfekjøtt, skåret i tynne strimler
  • 3. 2 kopper revet romainesalat
  • 4. 1 kopp revne gulrøtter
  • 5. 1 kopp tynne skiver agurk
  • 6. 1/2 kopp tynne skiver rødløk
  • 7. 1/3 kopp smuldret fetaost
  • 8. 4 fullkornspitaer
  • 9. 2 spiseskjeer fettfri majones
  • 10. 2 spiseskjeer skummet melk
  • 11. 1 spiseskje eplecidereddik

Fremgangsmåte

  1. 11. Rist pinjekjerner: Plasser dem i en tørr stekepanne over middels varme; rør av og til til de er lett gyldne, ca. 3 minutter. Avkjøl. Bland nøtter, storfe, salat, gulrøtter, agurk, løk og fetaost i en bolle. Skjær av en fjerdedel av hver pita; fyll den større delen med fyllet. Visp majones, melk og eddik i en annen bolle. Hell dressingen over pita-fyllet. Server med den resterende fjerdedelen av pitaen.
  2. 22. Rist pinjekjerner: Plasser dem i en tørr stekepanne over middels varme; rør av og til til de er lett gyldne, ca. 3 minutter. Avkjøl. Bland nøtter, storfe, salat, gulrøtter, agurk, løk og fetaost i en bolle. Skjær av en fjerdedel av hver pita; fyll den større delen med fyllet. Visp majones, melk og eddik i en annen bolle. Hell dressingen over pita-fyllet. Server med den resterende fjerdedelen av pitaen.