
Japansk biffwok
Lær hvordan du lager en smakfull japansk biffwok med enkle ingredienser. Perfekt for en rask og velsmakende middag. Oppskriften er lett å følge og passer for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund benfri storfebiff sirloin eller storfe top round-biffer (3/4" tykke)
- 3 spiseskjeer maisstivelse
- 1 (10,5 unser) boks Campbell's® kondensert storfebuljong
- 1/2 kopp soyasaus
- 2 spiseskjeer sukker
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 4 kopper skivede shiitakesopp
- 1 hode kinesisk kål (bok choy), tynne skiver
- 2 mellomstore røde paprika, kuttet i 5 cm lange strimler
- 3 stilker selleri, skivet
- 2 mellomstore grønne løk, kuttet i 5 cm biter
- Varm kokt vanlig langkornet hvit ris
Fremgangsmåte
- 1Skjær storfe i veldig tynne strimler.
- 2Bland maisstivelse, buljong, soyasaus og sukker til en jevn blanding. Sett til side.
- 3Varm opp 1 spiseskje olje i en saus- eller wokpanne over høy varme. Tilsett storfe i to omganger og stek under omrøring til det er brunt. Sett storfe til side.
- 4Tilsett 1 spiseskje olje. Ha i sopp, kål, paprika, selleri og grønn løk i to omganger og stek under omrøring over middels varme til grønnsakene er møre, men fortsatt sprø. Sett grønnsakene til side.
- 5Rør inn maisstivelsesblandingen og tilsett den. Kok opp til blandingen koker og tykner, under konstant omrøring. Legg storfe og grønnsaker tilbake i sauspannen og varm opp. Server over ris.