Hello Fresh Mobile Banner
Japansk biffwok

Japansk biffwok

Lær hvordan du lager en smakfull japansk biffwok med enkle ingredienser. Perfekt for en rask og velsmakende middag. Oppskriften er lett å følge og passer for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 pund benfri storfebiff sirloin eller storfe top round-biffer (3/4" tykke)
  • 3 spiseskjeer maisstivelse
  • 1 (10,5 unser) boks Campbell's® kondensert storfebuljong
  • 1/2 kopp soyasaus
  • 2 spiseskjeer sukker
  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 4 kopper skivede shiitakesopp
  • 1 hode kinesisk kål (bok choy), tynne skiver
  • 2 mellomstore røde paprika, kuttet i 5 cm lange strimler
  • 3 stilker selleri, skivet
  • 2 mellomstore grønne løk, kuttet i 5 cm biter
  • Varm kokt vanlig langkornet hvit ris

Fremgangsmåte

  1. 1Skjær storfe i veldig tynne strimler.
  2. 2Bland maisstivelse, buljong, soyasaus og sukker til en jevn blanding. Sett til side.
  3. 3Varm opp 1 spiseskje olje i en saus- eller wokpanne over høy varme. Tilsett storfe i to omganger og stek under omrøring til det er brunt. Sett storfe til side.
  4. 4Tilsett 1 spiseskje olje. Ha i sopp, kål, paprika, selleri og grønn løk i to omganger og stek under omrøring over middels varme til grønnsakene er møre, men fortsatt sprø. Sett grønnsakene til side.
  5. 5Rør inn maisstivelsesblandingen og tilsett den. Kok opp til blandingen koker og tykner, under konstant omrøring. Legg storfe og grønnsaker tilbake i sauspannen og varm opp. Server over ris.