
Grillet kyllingbryst med avokado-mais salsa
Lær hvordan du lager saftig grillet kyllingbryst med frisk avokado og mais salsa. En sunn og smakfull rett perfekt for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 øremais, ristet
- 2. 1 avokado, i terninger
- 3. 1/4 kopp finhakket rødløk
- 4. 1/4 kopp finhakket rød paprika
- 5. 1/2 teskje finhakket hvitløk
- 6. 2 dråper sterk saus
- 7. 1 teskje malt spisskummen
- 8. 1/4 teskje chilipulver
- 9. 3 spiseskjeer hakket koriander
- 10. 1 spiseskje limesaft
- 11. 4 benfrie kyllingbryst
- 12. 1 kopp sitronsaft
- 13. Olivenolje etter behov
- 14. Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 11. Kutt kjernefrøene av maiskolben og bland dem sammen med alle de resterende ingrediensene. Hold dekket og oppbevar i kjøleskapet.
- 22. Oppskriften på salsa bør ikke lages dagen i forveien, da avocadoen vil bli brun.
- 33. Forvarm grill eller ovnens grillelement.
- 44. Krydre kyllingen med olivenolje, salt og pepper. Pensle med sitronsaft. Grill i totalt 10 til 15 minutter på en varm grill, og snu den tre ganger. Server med avocado- og mais-salsa.





