Grillet kyllingbryst med avokado-mais salsa

Grillet kyllingbryst med avokado-mais salsa

Lær hvordan du lager saftig grillet kyllingbryst med frisk avokado og mais salsa. En sunn og smakfull rett perfekt for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 øremais, ristet
  • 2. 1 avokado, i terninger
  • 3. 1/4 kopp finhakket rødløk
  • 4. 1/4 kopp finhakket rød paprika
  • 5. 1/2 teskje finhakket hvitløk
  • 6. 2 dråper sterk saus
  • 7. 1 teskje malt spisskummen
  • 8. 1/4 teskje chilipulver
  • 9. 3 spiseskjeer hakket koriander
  • 10. 1 spiseskje limesaft
  • 11. 4 benfrie kyllingbryst
  • 12. 1 kopp sitronsaft
  • 13. Olivenolje etter behov
  • 14. Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Kutt kjernefrøene av maiskolben og bland dem sammen med alle de resterende ingrediensene. Hold dekket og oppbevar i kjøleskapet.
  2. 22. Oppskriften på salsa bør ikke lages dagen i forveien, da avocadoen vil bli brun.
  3. 33. Forvarm grill eller ovnens grillelement.
  4. 44. Krydre kyllingen med olivenolje, salt og pepper. Pensle med sitronsaft. Grill i totalt 10 til 15 minutter på en varm grill, og snu den tre ganger. Server med avocado- og mais-salsa.