
Vegetabilsk Chow Mein
Lær hvordan du lager en deilig vegetable chow mein hjemme. En enkel oppskrift med friske grønnsaker og nudler, perfekt for en rask og sunn middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 12 unser blandede grønnsaker (juliennekuttede gulrøtter, sukkererter, baby-bok choy, stilker skåret i skiver og blader satt til side, blancherte brokkolibuketter og juliennekuttet rød paprika)
- 2. 1 spiseskje peanøttolje
- 3. 2 fedd hvitløk, finhakket
- 4. 1 spiseskje fersk ingefær, skrelt og revet
- 5. 8 unser kokte eggnudler
- 6. 2 spiseskjeer lys soyasaus
- 7. 1 spiseskje riseddik
- 8. 1 teskje chilisaus
- 9. En skvett ristet sesamolje
- 10. Hvit pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Forbered alle grønnsakene før du begynner å koke.
- 22. Varm opp en wok eller stekepanne på høy varme og tilsett oljen. Når oljen begynner å ryke, tilsett hvitløk og revet ingefær, og wok dem raskt i noen sekunder. Tilsett gulrøtter, sukkererter og bok choy-stilker. Wok i ett minutt.
- 33. Tilsett en skvett vann for å skape damp som hjelper med å koke grønnsakene. Tilsett de blancherte broccolibukettene, bok choy-bladene og den julienne-skårne røde paprikaen. Wok i ytterligere ett minutt.
- 44. Tilsett nudlene og vend dem forsiktig inn. Ha i soyasaus, riseddik, chiliolje og ristet sesamolje. Krydre med malt hvit pepper. Server umiddelbart.





