Skirtstek med ancho-løksaus

Skirtstek med ancho-løksaus

oppskrift på skirt steak servert med en smakfull ancho- og løksaus. enkel å lage, perfekt for kjøttelskere. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 ½ til 3 pund skirt steak
  • 2. 2 spiseskjeer smør
  • 3. 1 stor søt løk, veldig tynt skivet
  • 4. 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 5. 1 spiseskje tomatpuré
  • 6. 2 tørkede ancho-chili, frøet og stilket
  • 7. 1 ½ kopper kyllingkraft
  • 8. Salt og nykvernet svart pepper
  • 9. Extra virgin olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Ta biffene ut av kjøleskapet for å la dem bli romtempererte.
  3. 33. Varm opp en middels stor stekepanne på middels varme, og tilsett smør. Når smøret har smeltet, tilsett løkene og kok dem til karamellfarge, ca. 20 minutter. Rør inn Worcestershire-saus og tomatpuré. Skru ned varmen og la det småkoke i 5 minutter.
  4. 44. Legg ancho-chili i en liten saus og kjele med buljongen, og kok opp over middels varme. Skru av varmen og la chiliene trekke i 5 minutter. Alternativt kan du legge ancho-chili og buljong i en mikrobølgeovnsikker bolle, dekket med plastfolie, og koke i mikrobølgeovnen i 2 til 3 minutter.
  5. 55. Varm opp en grillpanne eller grill til høy varme.
  6. 66. Ha ancho-chili og løk i en food processor. Kjør maskinen og smak til med salt og pepper.
  7. 77. Krydre kjøttet med salt og pepper etter smak, og drypp over litt ekstra virgin olivenolje. Grill det over høy varme i 5 til 6 minutter totalt, og snu én gang, for medium rå. Ta biffen av grillen og la den hvile på et skjærebrett i 5 minutter. Skjær biffen i tynne skiver og legg dem på et serveringsfat. Server med rikelig med steak saus over.