Sjokolade- og jordbærkreps med karamellsaus

Sjokolade- og jordbærkreps med karamellsaus

Lær hvordan du lager deilige sjokolade- og jordbærkreper med karamellsaus. Perfekt som dessert eller til helgekosen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper ferske, skivede jordbær
  • 2. 1 spiseskje sukker, eller mer etter behov
  • 3. 2 spiseskjeer appelsinlikør (anbefalt: Grand Marnier)
  • 4. 6 franske pannekaker (anbefalt: Frieda's)
  • 5. 6 spiseskjeer sjokolade- og hasselnøttspredning (anbefalt: Nutella)
  • 6. 6 spiseskjeer pisket krem (anbefalt: Cool Whip)
  • 7. Karamellsaus (anbefalt: Smucker's)
  • 8. Kakaopulver til støving (anbefalt: Hershey's)

Fremgangsmåte

  1. 11. I en middels bolle, la jordbær, sukker og appelsinlikør trekke i 30 til 60 sekunder.
  2. 22. Legg en pannekake flatt på serveringsfatet og smør lett ut 1 spiseskje sjokoladepålegg, 1 spiseskje pisket krem og 1/4 kopp jordbærblandning. Rull sammen pannekaken eller brett den i fire. Drypp over karamellsaus.
  3. 33. Server umiddelbart med et dryss av kakaopulver.