
Sjokolade- og jordbærkreps med karamellsaus
Lær hvordan du lager deilige sjokolade- og jordbærkreper med karamellsaus. Perfekt som dessert eller til helgekosen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 1 1/2 kopper ferske, skivede jordbær
- 2. 1 spiseskje sukker, eller mer etter behov
- 3. 2 spiseskjeer appelsinlikør (anbefalt: Grand Marnier)
- 4. 6 franske pannekaker (anbefalt: Frieda's)
- 5. 6 spiseskjeer sjokolade- og hasselnøttspredning (anbefalt: Nutella)
- 6. 6 spiseskjeer pisket krem (anbefalt: Cool Whip)
- 7. Karamellsaus (anbefalt: Smucker's)
- 8. Kakaopulver til støving (anbefalt: Hershey's)
Fremgangsmåte
- 11. I en middels bolle, la jordbær, sukker og appelsinlikør trekke i 30 til 60 sekunder.
- 22. Legg en pannekake flatt på serveringsfatet og smør lett ut 1 spiseskje sjokoladepålegg, 1 spiseskje pisket krem og 1/4 kopp jordbærblandning. Rull sammen pannekaken eller brett den i fire. Drypp over karamellsaus.
- 33. Server umiddelbart med et dryss av kakaopulver.