
Cocktail Meatballs I
Prøv vår deilige oppskrift på Cocktail Meatballs som garantert vil imponere gjestene dine. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pund kjøttdeig av storfe
- 2 egg
- 1 kopp havregryn
- 2 ss tørkede løkflak
- 9 dråper hot saus
- kryddersalt etter smak
- 3/4 kopp ketchup
- 1/2 kopp vann
- 1/4 kopp eddik
- 1/3 kopp brunt sukker
- 1 1/2 ss tørkede løkflak
- 1 ts sennepspulver
- 4 ts Worcestershire-saus
- 6 dråper hot saus
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 325 grader F (165 grader C).
- 2I en stor bolle, bland sammen kjøttdeig, egg, havregryn, finhakket løk, hot pepper saus og kryddersalt. Bland godt og form til 1-tommers kjøttboller. Legg dem i en 9x13 tommers form.
- 3Stek, uten lokk, på 325 grader F (165 grader C) i 30 minutter.
- 4I en annen middels bolle, bland sammen ketchup, vann, eddik, brunt sukker, finhakket løk, tørr sennep, Worcestershire saus og hot pepper saus. Bland godt og sett til side.
- 5Ta kjøttbollene ut av ovnen og hell sausen over dem. Dekk formen med folie og sett tilbake i ovnen.
- 6Stek, dekket, i en forvarmet ovn i 1 time.