
Ananasgrateng
Opplev en smaksrik og saftig ananasgrateng som passer perfekt til enhver anledning. Enkel å lage og full av tropisk smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Ingredienser
- 1. 1 boks (20 unse) ananasbiter, avrent
- 1 boks (8 unse) knust ananas med juice
- 2 ss hvetemel
- 1 kopp hvitt sukker
- 1 1/2 kopper revet Cheddar-ost
- 1 2/3 kopper knuste saltineskjeks
- 3 ss smør, smeltet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C).
- 2Bland ananasbiter og knust ananas med sirup. Bland sammen og hell i en 2-kvarts bakeform.
- 3Bland sammen mel og sukker, dryss jevnt over ananasen. Dekk med ost, topp osten med kjekssmuld og drypp smeltet smør over.
- 4Stek på 350 grader F (175 grader C) i 25 minutter. La avkjøle i 10 minutter og server.