Knuste sliders
oppskrift på smashed sliders - smakfulle småburger som er enkle å lage hjemme. perfekt for helgekosen eller fester.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 1/4 pund 90 % magert kjøtt av storfe (for eksempel indrefilet)
- 2. 1 stor løk, grovhakket
- 3. Kosher-salt og nykvernet pepper
- 4. 36 slider-brød, delt
- 5. Dillpickleskiver, ketchup og sennep, til topping
Fremgangsmåte
- 11. Form kjøttet til 36 golfballstore kuler. Kjør løken i en food processor til den er finhakket.
- 22. Varm opp en støpejernsplate over høy varme. Arbeid i porsjoner, legg kjøttbollene i pannen og klem dem veldig flate med en slikkepott. Krydre med salt og pepper, og strø løken over burgerne. Kok i 1 minutt, snu deretter burgerne og klem dem flate igjen med slikkepotten. Kok i ytterligere 1 minutt for godt stekt; legg begge halvdelene av brødene oppå burgerne for å dampe dem de siste sekundene av kokingen.
- 33. Server burgerne i brødene; topp med sylteagurk, ketchup og sennep.
- 44. Fotograf: Tina Rupp