Hello Fresh Mobile Banner
Jamaicansk Jerk Tørr Rubb

Jamaicansk Jerk Tørr Rubb

Prøv vår deilige oppskrift på Jamaican Jerk Dry Rub, en smaksrik krydderblanding perfekt for grilling av kjøtt og fisk. Enkel å lage og full av karibisk smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 1/2 kopper allehånde
  • 2. 8 kopper salt
  • 3. 5 1/2 kopper hvitløkspulver
  • 4. 4 kopper hvitt sukker
  • 5. 1 kopp chipotle chilipulver
  • 6. 1/2 kopp malt nellik
  • 7. 2 kopper tørkede timianblader
  • 8. 2 kopper malt svart pepper
  • 9. 4 kopper cayennepepper
  • 10. 1 kopp malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 11. Plasser allehånde, salt, hvitløkspulver, sukker, chipotlepulver, nellik, timian, svart pepper, cayennepepper og kanel i en veldig stor bolle. Bland sammen til det er godt blandet. Oppbevar i lufttette beholdere. 2. For å bruke, gni krydderblandingen på kjøttet du velger, ca. 1 1/2 teskjeer per porsjon. For best resultat, marinér i minst en time for å la smakene fra krydderblandingen trenge inn i kjøttet.