
Brun Sukker Kjøttkake
Oppdag en enkel oppskrift på brown sugar meatloaf – en saftig, søt og velsmakende hovedrett perfekt for familielunsj eller middagsbordet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp pakket brunt sukker
- 1/2 kopp ketchup
- 1 1/2 pund magert kjøttdeig av storfe
- 3/4 kopp melk
- 2 egg
- 1 1/2 teskjeer salt
- 1/4 teskje malt svart pepper
- 1 liten løk, hakket
- 1/4 teskje malt ingefær
- 3/4 kopp finmalt saltinkjeks smuler
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit (175 grader Celsius). Smør lett en 5x9 tommers brødform.
- 2Trykk brunt sukker i bunnen av den forberedte brødformen og spre ketchupen over sukkeret.
- 3I en blandebolle, bland grundig alle gjenværende ingredienser og form til et brød. Plasser på toppen av ketchupen.
- 4Stek i forvarmet ovn i 1 time eller til saftene er klare.