Brun Sukker Kjøttkake

Brun Sukker Kjøttkake

Oppdag en enkel oppskrift på brown sugar meatloaf – en saftig, søt og velsmakende hovedrett perfekt for familielunsj eller middagsbordet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp pakket brunt sukker
  • 1/2 kopp ketchup
  • 1 1/2 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 3/4 kopp melk
  • 2 egg
  • 1 1/2 teskjeer salt
  • 1/4 teskje malt svart pepper
  • 1 liten løk, hakket
  • 1/4 teskje malt ingefær
  • 3/4 kopp finmalt saltinkjeks smuler

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit (175 grader Celsius). Smør lett en 5x9 tommers brødform.
  2. 2Trykk brunt sukker i bunnen av den forberedte brødformen og spre ketchupen over sukkeret.
  3. 3I en blandebolle, bland grundig alle gjenværende ingredienser og form til et brød. Plasser på toppen av ketchupen.
  4. 4Stek i forvarmet ovn i 1 time eller til saftene er klare.