Hello Fresh Mobile Banner
Mammas Squashbrød

Mammas Squashbrød

Lær å lage den perfekte zucchini bread med vår enkle oppskrift. En sunn og smakfull bakverk som passer til enhver anledning. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 3 kopper hvetemel
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje natron
  • 1 teskje bakepulver
  • 1 spiseskje malt kanel
  • 3 egg
  • 1 kopp vegetabilsk olje
  • 2 1/4 kopper hvitt sukker
  • 3 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 2 kopper revet squash
  • 1 kopp hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Smør og mel to 8 x 4 tommer former. Forvarm ovnen til 325 grader F (165 grader C).
  2. 2Sikt mel, salt, bakepulver, natron og kanel sammen i en bolle.
  3. 3Pisk egg, olje, vanilje og sukker sammen i en stor bolle. Tilsett de silede ingrediensene i blandingen, og pisk godt. Rør inn squash og nøtter til alt er godt blandet. Hell røren i de forberedte formene.
  4. 4Stek i 40 til 60 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. Avkjøl i formen på rist i 20 minutter. Ta brødet ut av formen, og la det avkjøles helt.