
Mammas Squashbrød
Lær å lage den perfekte zucchini bread med vår enkle oppskrift. En sunn og smakfull bakverk som passer til enhver anledning. Prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 3 kopper hvetemel
- 1 teskje salt
- 1 teskje natron
- 1 teskje bakepulver
- 1 spiseskje malt kanel
- 3 egg
- 1 kopp vegetabilsk olje
- 2 1/4 kopper hvitt sukker
- 3 teskjeer vaniljeekstrakt
- 2 kopper revet squash
- 1 kopp hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 1Smør og mel to 8 x 4 tommer former. Forvarm ovnen til 325 grader F (165 grader C).
- 2Sikt mel, salt, bakepulver, natron og kanel sammen i en bolle.
- 3Pisk egg, olje, vanilje og sukker sammen i en stor bolle. Tilsett de silede ingrediensene i blandingen, og pisk godt. Rør inn squash og nøtter til alt er godt blandet. Hell røren i de forberedte formene.
- 4Stek i 40 til 60 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. Avkjøl i formen på rist i 20 minutter. Ta brødet ut av formen, og la det avkjøles helt.