Mammas Squashbrød

Mammas Squashbrød

Lær å lage den perfekte zucchini bread med vår enkle oppskrift. En sunn og smakfull bakverk som passer til enhver anledning. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
bakverk

Ingredienser

  • 1. 3 kopper hvetemel
  • 2. 1 teskje salt
  • 3. 1 teskje natron
  • 4. 1 teskje bakepulver
  • 5. 1 spiseskje malt kanel
  • 6. 3 egg
  • 7. 1 kopp vegetabilsk olje
  • 8. 2 1/4 kopper hvitt sukker
  • 9. 3 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 10. 2 kopper revet squash
  • 11. 1 kopp hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Smør og mel to 8 x 4 tommer former. Forvarm ovnen til 325 grader F (165 grader C).
  2. 22. Sikt mel, salt, bakepulver, natron og kanel sammen i en bolle.
  3. 33. Pisk egg, olje, vanilje og sukker sammen i en stor bolle. Tilsett de silede ingrediensene i blandingen, og pisk godt. Rør inn squash og nøtter til alt er godt blandet. Hell røren i de forberedte formene.
  4. 44. Stek i 40 til 60 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. Avkjøl i formen på rist i 20 minutter. Ta brødet ut av formen, og la det avkjøles helt.