
De Beste Kjeksene av Sukkerdeig
Lær å lage perfekte rullede sukkerkaker med denne enkle oppskriften. En søt bakst som passer til enhver anledning og garantert vil imponere gjestene.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 1/2 kopper smør, mykt
- 2 kopper hvitt sukker
- 4 egg
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 5 kopper hvetemel
- 2 teskjeer bakepulver
- 1 teskje salt
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle, rør sammen smør og sukker til det er glatt. Tilsett egg og vanilje. Rør inn mel, bakepulver og salt. Dekk til, og avkjøl deigen i minst én time (eller over natten).
- 2Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Kjevle ut deigen på et melet underlag til en tykkelse på 1/4 til 1/2 tomme. Skjær ut former med en kjekskutter. Plasser kjeksene 1 tomme fra hverandre på usmurt bakebrett.
- 3Stek i 6 til 8 minutter i forvarmet ovn. Avkjøl helt.