
Beste store, tykke, saftige sjokoladekjeks
Lær å lage den perfekte store, seige sjokoladekjeks med mye sjokolade. Enkel oppskrift for deilige kjeks som alle vil elske!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 325 grader F (165 grader C). Smør kakeplatene eller legg bakepapir på.
- 22. Sikt sammen mel, natron og salt; sett til side.
- 33. I en middels bolle, rør sammen smeltet smør, brunt sukker og hvitt sukker til det er godt blandet. Tilsett vanilje, egg og eggeplomme og rør til det er lyst og luftig. Bland inn de silede ingrediensene til det akkurat er blandet. Rør inn sjokoladebiter for hånd med en treskje. Legg kakedeigen 1/4 kopp om gangen på de forberedte kakeplatene. Kakene bør være ca. 3 tommer fra hverandre.
- 44. Stek i 15 til 17 minutter i den forvarmede ovnen, eller til kantene er lett gylne. Avkjøl på bakeplatene i noen minutter før du overfører dem til rist for å avkjøle helt.