To Die For Blåbærmuffins

To Die For Blåbærmuffins

Lær å lage deilige blåbærmuffins med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost, kaffestunden eller som søt snacks. Rask og smakfull bakst!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper hvetemel
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 1/2 teskje salt
  • 2 teskjeer bakepulver
  • 1/3 kopp vegetabilsk olje
  • 1 egg
  • 1/3 kopp melk
  • 1 kopp ferske blåbær
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 1/3 kopp hvetemel
  • 1/4 kopp smør, i terninger
  • 1 1/2 teskjeer malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør muffinsformer eller legg i muffinsformer.
  2. 2Bland sammen 1 1/2 kopper mel, 3/4 kopp sukker, salt og bakepulver. Hell vegetabilsk olje i en 1-koppsmåler; tilsett egget og nok melk til å fylle koppen. Bland dette med melblandingen. Vend inn blåbær. Fyll muffinsformene helt opp, og dryss over med smuldret toppingblanding.
  3. 3For å lage smuldret topping: Bland sammen 1/2 kopp sukker, 1/3 kopp mel, 1/4 kopp smør og 1 1/2 teskjeer kanel. Bland med en gaffel, og dryss over muffinsene før steking.
  4. 4Stek i 20 til 25 minutter i den forvarmede ovnen, eller til de er ferdige.