
To Die For Blåbærmuffins
Lær å lage deilige blåbærmuffins med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost, kaffestunden eller som søt snacks. Rask og smakfull bakst!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1 1/2 kopper hvetemel
- 3/4 kopp hvitt sukker
- 1/2 teskje salt
- 2 teskjeer bakepulver
- 1/3 kopp vegetabilsk olje
- 1 egg
- 1/3 kopp melk
- 1 kopp ferske blåbær
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 1/3 kopp hvetemel
- 1/4 kopp smør, i terninger
- 1 1/2 teskjeer malt kanel
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør muffinsformer eller legg i muffinsformer.
- 2Bland sammen 1 1/2 kopper mel, 3/4 kopp sukker, salt og bakepulver. Hell vegetabilsk olje i en 1-koppsmåler; tilsett egget og nok melk til å fylle koppen. Bland dette med melblandingen. Vend inn blåbær. Fyll muffinsformene helt opp, og dryss over med smuldret toppingblanding.
- 3For å lage smuldret topping: Bland sammen 1/2 kopp sukker, 1/3 kopp mel, 1/4 kopp smør og 1 1/2 teskjeer kanel. Bland med en gaffel, og dryss over muffinsene før steking.
- 4Stek i 20 til 25 minutter i den forvarmede ovnen, eller til de er ferdige.