Hello Fresh Mobile Banner
Baileys Irish Cream Brownies

Baileys Irish Cream Brownies

Lag smakfulle Baileys Irish Cream Brownies med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert eller kos i helgen. Enkel å lage og himmelsk god!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1. 2 (19,8 ounce) pakker fudge brownieblanding (for eksempel Duncan Hines®)
  • 2. 2. 1 kopp irsk kremlikør (for eksempel Baileys®)
  • 3. 3. 2/3 kopp vegetabilsk olje
  • 4. 4. 2 egg
  • 5. 5. 1 kopp usaltet smør, mykt
  • 6. 6. 5 ss irsk kremlikør (for eksempel Baileys®)
  • 7. 7. 4 kopper melis

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C).
  2. 22. Smør bunnen av en 10 1/2x15 1/2-tommers langpanne.
  3. 33. Ha fudge brownieblandingen i en stor bolle; pisk inn 1 kopp irsk fløte likør, vegetabilsk olje og egg til blandingen danner en jevn røre.
  4. 44. Fordel røren i den forberedte langpannen.
  5. 55. Stek i den forvarmede ovnen til browniesene er stekt og en tannpirker satt inn i midten kommer ut ren, ca. 20 minutter. Ta pannen ut av ovnen og la den avkjøles helt.
  6. 66. Pisk usaltet smør i en stor bolle til det er glatt; pisk inn 5 ss irsk fløte likør til blandingen er kremaktig.
  7. 77. Pisk sakte inn melis, 1 kopp om gangen, til frostingen har ønsket stivhet; smør frostingen på browniesene før servering.