
Baileys Irish Cream Brownies
Lag smakfulle Baileys Irish Cream Brownies med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert eller kos i helgen. Enkel å lage og himmelsk god!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1. 2 (19,8 ounce) pakker fudge brownieblanding (for eksempel Duncan Hines®)
- 2. 2. 1 kopp irsk kremlikør (for eksempel Baileys®)
- 3. 3. 2/3 kopp vegetabilsk olje
- 4. 4. 2 egg
- 5. 5. 1 kopp usaltet smør, mykt
- 6. 6. 5 ss irsk kremlikør (for eksempel Baileys®)
- 7. 7. 4 kopper melis
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C).
- 22. Smør bunnen av en 10 1/2x15 1/2-tommers langpanne.
- 33. Ha fudge brownieblandingen i en stor bolle; pisk inn 1 kopp irsk fløte likør, vegetabilsk olje og egg til blandingen danner en jevn røre.
- 44. Fordel røren i den forberedte langpannen.
- 55. Stek i den forvarmede ovnen til browniesene er stekt og en tannpirker satt inn i midten kommer ut ren, ca. 20 minutter. Ta pannen ut av ovnen og la den avkjøles helt.
- 66. Pisk usaltet smør i en stor bolle til det er glatt; pisk inn 5 ss irsk fløte likør til blandingen er kremaktig.
- 77. Pisk sakte inn melis, 1 kopp om gangen, til frostingen har ønsket stivhet; smør frostingen på browniesene før servering.