
Saktekoker Kylling Taco Suppe
Lag en deilig og enkel langsomkokt kylling taco suppe. Perfekt for travle dager med rike smaker og sunnhet. Oppskrift for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 1 løk, hakket
- 2. 1 boks (16 unse) chili bønner
- 3. 1 boks (15 unse) svarte bønner
- 4. 1 boks (15 unse) hel mais, drenert
- 5. 1 boks (8 unse) tomatsaus
- 6. 1 flaske (12 fluid unse) øl
- 7. 2 bokser (10 unse) tomater med grønne chili, usiltede
- 8. 1 pakke (1.25 unse) tacokrydder
- 9. 3 hele, skinnfrie, benfrie kyllingbryst
- 10. 1 pakke (8 unse) revet cheddarost (valgfritt)
- 11. rømme (valgfritt)
- 12. knuste tortillachips (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 11. Legg løk, chili beans, black beans, mais, tomatsaus, øl og ternede tomater i en slowkoker. Tilsett tacokrydder, og rør godt. Legg kyllingbrystene oppå blandingen, press dem lett ned til de er dekket av de andre ingrediensene. Sett slowkokeren på lav varme, dekk til, og kok i 5 timer.
- 22. Ta ut kyllingbrystene fra suppen, og la dem avkjøles til de kan håndteres. Rør den revne kyllingen tilbake i suppen, og fortsett å koke i 2 timer. Server toppet med revet cheddarost, en klatt rømme, og knuste tortillachips, om ønskelig.