Saktekoker Kylling Taco Suppe

Saktekoker Kylling Taco Suppe

Lag en deilig og enkel langsomkokt kylling taco suppe. Perfekt for travle dager med rike smaker og sunnhet. Oppskrift for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 løk, hakket
  • 2. 1 boks (16 unse) chili bønner
  • 3. 1 boks (15 unse) svarte bønner
  • 4. 1 boks (15 unse) hel mais, drenert
  • 5. 1 boks (8 unse) tomatsaus
  • 6. 1 flaske (12 fluid unse) øl
  • 7. 2 bokser (10 unse) tomater med grønne chili, usiltede
  • 8. 1 pakke (1.25 unse) tacokrydder
  • 9. 3 hele, skinnfrie, benfrie kyllingbryst
  • 10. 1 pakke (8 unse) revet cheddarost (valgfritt)
  • 11. rømme (valgfritt)
  • 12. knuste tortillachips (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg løk, chili beans, black beans, mais, tomatsaus, øl og ternede tomater i en slowkoker. Tilsett tacokrydder, og rør godt. Legg kyllingbrystene oppå blandingen, press dem lett ned til de er dekket av de andre ingrediensene. Sett slowkokeren på lav varme, dekk til, og kok i 5 timer.
  2. 22. Ta ut kyllingbrystene fra suppen, og la dem avkjøles til de kan håndteres. Rør den revne kyllingen tilbake i suppen, og fortsett å koke i 2 timer. Server toppet med revet cheddarost, en klatt rømme, og knuste tortillachips, om ønskelig.