
Fru Siggs' Snickerdoodles
Oppdag Mrs Siggs Snickerdoodles - en enkel oppskrift på myke og sprø kjeks med kanel. Perfekt til kaffen og enkel å lage for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp smør, myknet
- 1/2 kopp shortening
- 1 1/2 kopper hvitt sukker
- 2 egg
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 2 3/4 kopper hvetemel
- 2 teskjeer krem av tartar
- 1 teskje natron
- 1/4 teskje salt
- 2 ss hvitt sukker
- 2 teskjeer malt kanel
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
- 2Bland sammen smør, shortening, 1 1/2 kopper sukker, eggene og vaniljen. Bland inn mel, krem av tartar, natron og salt. Form deigen til runde kuler med en skje.
- 3Bland sammen 2 ss sukker og kanel. Rull deigkulene i blandingen. Plasser dem 5 cm fra hverandre på bakepapirkledde stekeplater.
- 4Stek i 8 til 10 minutter, eller til de er faste men ikke for harde. Ta dem umiddelbart ut av ovnen.