Eplepai II

Eplepai II

Oppdag den deilige og enkle Apple Crisp II. Perfekt for høst- og vinterdesserter. Enkel å lage, smakfull og allsidig for alle kakerelaterte behov.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 10 kopper med allsidige epler, skrelt, kjernefrie og skiver
  • 2. 1 kopp hvitt sukker
  • 3. 1 ss allsidig mel
  • 4. 1 ts malt kanel
  • 5. 1/2 kopp vann
  • 6. 1 kopp hurtigkokende havregryn
  • 7. 1 kopp allsidig mel
  • 8. 1 kopp pakket brunt sukker
  • 9. 1/4 ts bakepulver
  • 10. 1/4 ts natron
  • 11. 1/2 kopp smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C).
  2. 22. Legg de skivede eplene i en 9x13 tommers form. Bland sammen hvitt sukker, 1 ss mel og malt kanel, og dryss over eplene. Hell vann jevnt over alt.
  3. 33. Bland havregryn, 1 kopp mel, brunt sukker, bakepulver, natron og smeltet smør sammen. Smuldre jevnt over epleblandingen.
  4. 44. Stek på 350 grader F (175 grader C) i ca. 45 minutter.