
Taco Light
oppskrift på taco light som er sunn, smakfull og enkel å lage. perfekt for en lett middag uten dårlig samvittighet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund oksekjøtt av øye rundt, trimmet for synlig fett og skåret i tynne skiver
- 1 teskje malt spisskummen
- 1 teskje chipotle-chili pulver
- 1/2 teskje malt kanel
- 1 1/2 spiseskje rapsolje
- 1 stor tomat, hakket
- 1/2 kopp hakket jicama
- Saften av 1 lime
- 1 kopp hakkede korianderblader
- 1/2 hode isbergsalat, revet i blader
- 1 kopp revet lavfett Jalapeño-Jack-ost
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor bolle vender du storfebiter med spisskummen, chipotle-chili pulver og kanel til de er godt dekket.
- 2Varm opp en middels stor, tykk, non-stick stekepanne på middels varme med canola-olje. Tilsett storfebitene. Stek i omtrent 2 minutter eller til storfebitene er gjennomstekt. Tilsett tomater, jicama og limesaft. Kok i omtrent ett minutt til. Fjern fra varmen og rør inn koriander.
- 3Legg 1/2 kopp av blandingen på et stort salatblad. Topp med ost og server.