
Rask og enkel Alfredo-saus
Lettlaget Alfredo-saus som er perfekt for en rask og smakfull hovedrett. Enkle ingredienser og minimal tid for en deilig middagsopplevelse.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp smør
- 2. 1 (8 unse) pakke kremost
- 3. 2 teskjeer hvitløkspulver
- 4. 2 kopper melk
- 5. 6 unse revet parmesanost
- 6. 1/8 teskje malt svart pepper
Fremgangsmåte
- 11. Smelt smør i en middels stor, non-stick kjele over middels varme. Tilsett kremost og hvitløkspulver, rør med visp til det blir glatt. Tilsett melk, litt om gangen, visp for å jevne ut klumper. Rør inn parmesan og pepper. Ta kjelen av varmen når sausen har nådd ønsket konsistens. Sausen vil tykne raskt, tynn ut med melk hvis den kokes for lenge. Bland med varm pasta før servering.