SlowCooker Chicken Tortilla Suppe

SlowCooker Chicken Tortilla Suppe

Lag en smakfull kylling tortilla suppe i slow cooker. Enkel oppskrift, perfekt for kalde dager. Nyt varmende og sunn mat på minimal tid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 pund revet, kokt kylling
  • 2. 1 boks (15 unse) hele skrelte tomater, moste
  • 3. 1 boks (10 unse) enchiladasaus
  • 4. 1 medium løk, hakket
  • 5. 1 boks (4 unse) hakket grønn chili peppers
  • 6. 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 7. 2 kopper vann
  • 8. 1 boks (14,5 unse) kyllingkraft
  • 9. 1 teskje spisskummen
  • 10. 1 teskje chilipulver
  • 11. 1 teskje salt
  • 12. 1/4 teskje svart pepper
  • 13. 1 laurbærblad
  • 14. 1 pakke (10 unse) frossen mais
  • 15. 1 ss hakket koriander
  • 16. 7 mais tortillas
  • 17. vegetabilsk olje

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg kylling, tomater, enchiladasaus, løk, grønne chilier og hvitløk i en saktekoker. Hell i vann og kyllingkraft, og krydre med spisskummen, chilipulver, salt, pepper og laurbærblad. Rør inn mais og koriander. Dekk til, og kok på lav varme i 6 til 8 timer eller på høy varme i 3 til 4 timer. 2. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. 3. Pensle lett begge sider av tortillaene med olje. Skjær tortillaene i strimler, og fordel dem deretter på et stekebrett. 4. Stek i forvarmet ovn til de er sprø, ca. 10 til 15 minutter. For å servere, dryss tortillastrimlene over suppen.