
SlowCooker Chicken Tortilla Suppe
Lag en smakfull kylling tortilla suppe i slow cooker. Enkel oppskrift, perfekt for kalde dager. Nyt varmende og sunn mat på minimal tid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 1 pund revet, kokt kylling
- 2. 1 boks (15 unse) hele skrelte tomater, moste
- 3. 1 boks (10 unse) enchiladasaus
- 4. 1 medium løk, hakket
- 5. 1 boks (4 unse) hakket grønn chili peppers
- 6. 2 fedd hvitløk, finhakket
- 7. 2 kopper vann
- 8. 1 boks (14,5 unse) kyllingkraft
- 9. 1 teskje spisskummen
- 10. 1 teskje chilipulver
- 11. 1 teskje salt
- 12. 1/4 teskje svart pepper
- 13. 1 laurbærblad
- 14. 1 pakke (10 unse) frossen mais
- 15. 1 ss hakket koriander
- 16. 7 mais tortillas
- 17. vegetabilsk olje
Fremgangsmåte
- 11. Legg kylling, tomater, enchiladasaus, løk, grønne chilier og hvitløk i en saktekoker. Hell i vann og kyllingkraft, og krydre med spisskummen, chilipulver, salt, pepper og laurbærblad. Rør inn mais og koriander. Dekk til, og kok på lav varme i 6 til 8 timer eller på høy varme i 3 til 4 timer. 2. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. 3. Pensle lett begge sider av tortillaene med olje. Skjær tortillaene i strimler, og fordel dem deretter på et stekebrett. 4. Stek i forvarmet ovn til de er sprø, ca. 10 til 15 minutter. For å servere, dryss tortillastrimlene over suppen.