Hello Fresh Mobile Banner
Kylling Enchiladas II

Kylling Enchiladas II

Lær hvordan du lager smakfulle kylling enchiladas med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middag som alle vil elske.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 ss smør
  • 2. 1/2 kopp hakket grønn løk
  • 3. 1/2 ts hvitløkspulver
  • 4. 1 boks (4 unse) ternede grønne chilier
  • 5. 1 boks (10,75 unse) kondensert soppkrem suppe
  • 6. 1/2 kopp rømme
  • 7. 1 1/2 kopper terninger av kokt kyllingbrystkjøtt
  • 8. 1 kopp revet cheddarost, delt
  • 9. 6 (12 tommer) mel tortillas
  • 10. 1/4 kopp melk

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Smør lett en stor bakeform.
  2. 22. I en middels stor kjele over middels varme, smelt smøret og surr den grønne løken til den er mør (ca. 3 til 4 minutter). Tilsett hvitløkspulveret, og rør deretter inn de grønne chilien, soppkrem og rømme. Bland godt. Sett av 3/4 av denne sausen og sett til side. Til den gjenværende 1/4 av sausen i kjelen, tilsett kyllingen og 1/2 kopp revet cheddarost. Rør sammen.
  3. 33. Fyll hver maistortilla med kyllingblandingen og rull sammen. Legg dem med skjøten ned i den forberedte bakeformen.
  4. 44. I en liten bolle, bland sammen den reserverte 3/4 av sausen med melken. Hell denne blandingen over de rullede tortillaene og topp med resterende 1/2 kopp revet cheddarost. Stek i den forvarmede ovnen i 30 til 35 minutter, eller til osten er boblende.