Kylling Enchiladas II

Kylling Enchiladas II

Lær hvordan du lager smakfulle kylling enchiladas med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middag som alle vil elske.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 ss smør
  • 2. 1/2 kopp hakket grønn løk
  • 3. 1/2 ts hvitløkspulver
  • 4. 1 boks (4 unse) ternede grønne chilier
  • 5. 1 boks (10,75 unse) kondensert soppkrem suppe
  • 6. 1/2 kopp rømme
  • 7. 1 1/2 kopper terninger av kokt kyllingbrystkjøtt
  • 8. 1 kopp revet cheddarost, delt
  • 9. 6 (12 tommer) mel tortillas
  • 10. 1/4 kopp melk

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Smør lett en stor bakeform.
  2. 22. I en middels stor kjele over middels varme, smelt smøret og surr den grønne løken til den er mør (ca. 3 til 4 minutter). Tilsett hvitløkspulveret, og rør deretter inn de grønne chilien, soppkrem og rømme. Bland godt. Sett av 3/4 av denne sausen og sett til side. Til den gjenværende 1/4 av sausen i kjelen, tilsett kyllingen og 1/2 kopp revet cheddarost. Rør sammen.
  3. 33. Fyll hver maistortilla med kyllingblandingen og rull sammen. Legg dem med skjøten ned i den forberedte bakeformen.
  4. 44. I en liten bolle, bland sammen den reserverte 3/4 av sausen med melken. Hell denne blandingen over de rullede tortillaene og topp med resterende 1/2 kopp revet cheddarost. Stek i den forvarmede ovnen i 30 til 35 minutter, eller til osten er boblende.