Lyst på deilige bokhvete-pannekaker
oppskrift på deilige og sunne bokhvete pannekaker perfekt for en frokost eller brunch. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp fullkornsmel
- 2. 1/4 kopp bokhvetemel
- 3. 1/4 kopp hvetemel
- 4. 1/4 kopp hurtigkokte havregryn
- 5. 3 teskjeer bakepulver
- 6. 1 kopp skummet melk
- 7. 3 spiseskjeer solsikkeolje
- 8. 2 spiseskjeer honning
- 9. 1 egg, lett pisket
Fremgangsmåte
- 11. I en stor bolle, rør sammen hvetemel, bokhvetemel, hvetemel til allsidig bruk, havregryn og bakepulver. Rør inn melk, olje, honning og egg.
- 22. Varm opp en lett oljet takke eller stekepanne på middels varme. Hell eller øs røren på takken, ca. 1/4 kopp for hver pannekake. Stek til de er gylne på begge sider, og server varme.