Makaronifrittata

Makaronifrittata

Lær hvordan du lager en deilig macaroni frittata med en enkel oppskrift. Perfekt for en rask frokost eller lunsj. Enkel, smakfull og mettende!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 4 egg (eller 2 egg og 4 eggehviter)
  • 1 ss maisstivelse
  • 1 ss kapers, drenert
  • 6 svarte oliven uten stein, skivet
  • 1 ss hakket fersk persille
  • 1 ts smør
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 3/4 kopp hakket rød paprika
  • 1 1/2 kopper kokt makaroni (eller annen liten pasta)
  • 2 mellomstore tomater, frøet og hakket
  • 2 ss hakket fersk basilikum

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm broiler. I en middels stor bolle, pisk egg og maisstivelse. Rør inn kapers, oliven og persille; sett til side. I en 25 cm ovnsfast non-stick stekepanne, varm smør over middels varme. Tilsett løk og pepper; sautér til det er mykt. Tilsett makaroni; krydre med salt og pepper. Rør sammen til det er gjennomvarmt. Fjern fra varmen. Hell eggeblandingen jevnt over i pannen. Skru ned varmen til lav; dekk til og kok i 5 til 7 minutter. Fjern lokket; sett pannen under grillen i 2 til 3 minutter (til toppen er lett brunet). Skjær i båter, topp med tomater og basilikum. Server umiddelbart.