Makaronifrittata
Lær hvordan du lager en deilig macaroni frittata med en enkel oppskrift. Perfekt for en rask frokost eller lunsj. Enkel, smakfull og mettende!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 4 egg (eller 2 egg og 4 eggehviter)
- 1 ss maisstivelse
- 1 ss kapers, drenert
- 6 svarte oliven uten stein, skivet
- 1 ss hakket fersk persille
- 1 ts smør
- 1/2 kopp hakket løk
- 3/4 kopp hakket rød paprika
- 1 1/2 kopper kokt makaroni (eller annen liten pasta)
- 2 mellomstore tomater, frøet og hakket
- 2 ss hakket fersk basilikum
Fremgangsmåte
- 1Forvarm broiler. I en middels stor bolle, pisk egg og maisstivelse. Rør inn kapers, oliven og persille; sett til side. I en 25 cm ovnsfast non-stick stekepanne, varm smør over middels varme. Tilsett løk og pepper; sautér til det er mykt. Tilsett makaroni; krydre med salt og pepper. Rør sammen til det er gjennomvarmt. Fjern fra varmen. Hell eggeblandingen jevnt over i pannen. Skru ned varmen til lav; dekk til og kok i 5 til 7 minutter. Fjern lokket; sett pannen under grillen i 2 til 3 minutter (til toppen er lett brunet). Skjær i båter, topp med tomater og basilikum. Server umiddelbart.