
Blåbær-maismuffins
Lær hvordan du lager saftige blåbærmais muffins med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost, lunsj eller til kaffebesøket!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
frokost
Ingredienser
- 1 1/4 kopper hvetemel
- 1/2 kopp maisenna
- 1/2 kopp brunt sukker
- 1/2 teskje salt
- 1 spiseskje bakepulver
- 1 kopp melk
- 1/2 kopp smør, smeltet
- 1 egg, pisket
- 1 kopp frosne blåbær
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Smør muffinsformer eller sett i papirformer.
- 2Sikt mel, maisenna, brunt sukker, salt og bakepulver sammen i en stor bolle. Vend blåbærene i de siktede ingrediensene. I en liten bolle, bland melk, smør og egg. Rør de våte ingrediensene inn i melblandingen, bare til de er fuktige. Fordel røren i de forberedte muffinsformene.
- 3Stek i forvarmet ovn i 20 minutter. La muffinsene hvile i 10 minutter før de tas ut av formen.