Hello Fresh Mobile Banner
Maisbrød som et måltid

Maisbrød som et måltid

Lær hvordan du lager en smakfull cornbread som er et fullverdig måltid. Perfekt for en mettende frokost eller kveldsmat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 2. 1/2 løk, finhakket
  • 3. salt og pepper etter smak
  • 4. 2 pakker (ca. 225 gram) maismuffinblanding
  • 5. 2 kopper melk
  • 6. 2 egg
  • 7. 1 boks (ca. 425 gram) kremet mais
  • 8. 3 spiseskjeer sylteagurkjalapeñoskiver
  • 9. 1 kopp revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) bakeform. I en stekepanne over middels høy varme, stek kjøttdeigen med omtrent halvparten av den hakkede løken til kjøttet ikke lenger er rosa og løken er myk. Krydre med salt og pepper etter smak. Sil av væsken og sett til side.
  2. 22. Hell posene med maisbrødblanding i en stor bolle. Bland inn melk, egg og kremet mais til en jevn røre. Vend inn den stekte kjøttdeigen og de sylte jalapeños. Fordel røren jevnt i den forberedte formen, og strø over revet cheddarost.
  3. 33. Stek i 20 til 25 minutter i den forvarmede ovnen, eller til en kniv som settes inn i midten kommer ut ren.