Emilys syltede egg
oppskrift på emilys sylteegg, perfekte til forretter eller snacks. enkelt å lage og full av smak. perfekt for helårssmaking.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 12 egg
- 2. 1 kopp hvit eddik
- 3. 1/2 kopp vann
- 4. 2 spiseskjeer grovt salt
- 5. 2 spiseskjeer sylte-krydder
- 6. 1 løk, skivet
- 7. 5 svarte pepperkorn
Fremgangsmåte
- 11. Legg eggene i en stor kjele og dekk med kaldt vann. Kok opp vannet og fjern det umiddelbart fra varmen. Dekk til og la eggene stå i det varme vannet i 10 til 12 minutter. Ta eggene opp av det varme vannet, avkjøl og skrell dem. Plasser eggene i en 1-liters bredmunns glasskrukke.
- 22. I en kjele, bland eddik, vann, salt, sylteekstrakt, mesteparten av løken (sett til side et par skiver), og hele pepperkorn. Kok opp og la det koke kraftig; hell det over eggene i krukken. Legg et par skiver løk på toppen og forsegling krukkene. Avkjøl til romtemperatur, og sett dem deretter i kjøleskapet i 3 dager før servering.