Hello Fresh Mobile Banner
Emilys syltede egg

Emilys syltede egg

oppskrift på emilys sylteegg, perfekte til forretter eller snacks. enkelt å lage og full av smak. perfekt for helårssmaking.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 12 egg
  • 2. 1 kopp hvit eddik
  • 3. 1/2 kopp vann
  • 4. 2 spiseskjeer grovt salt
  • 5. 2 spiseskjeer sylte-krydder
  • 6. 1 løk, skivet
  • 7. 5 svarte pepperkorn

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg eggene i en stor kjele og dekk med kaldt vann. Kok opp vannet og fjern det umiddelbart fra varmen. Dekk til og la eggene stå i det varme vannet i 10 til 12 minutter. Ta eggene opp av det varme vannet, avkjøl og skrell dem. Plasser eggene i en 1-liters bredmunns glasskrukke.
  2. 22. I en kjele, bland eddik, vann, salt, sylteekstrakt, mesteparten av løken (sett til side et par skiver), og hele pepperkorn. Kok opp og la det koke kraftig; hell det over eggene i krukken. Legg et par skiver løk på toppen og forsegling krukkene. Avkjøl til romtemperatur, og sett dem deretter i kjøleskapet i 3 dager før servering.